Ribberennet 2018

Postet av Liatoppen Skisenter den 28. Des 2018

Pål Golberg, Gol IL

Årets Ribberenn er historie. 311 deltakarar i alderen frå 8 år til godt vaksen gjennomførte rennet på Liatoppen. Mange gode prestasjonar i alle aldersklassar, men det var golingar som var dei raskaste av begge kjønn, Emilie Fleten av kvinnene og Pål Golberg av mennene. 


Her er resultatlista:

181228 Resultatliste Ribberennet 2018.pdfNeste arrangement på Liatoppen - Ribberennet 2018

Postet av Liatoppen Skisenter den 19. Des 2018

Sesongens første arrangement på Liatoppen blir arrangert av Torpo IL 28. desember. Det tradisjonelle Ribberennet brukar å samle mange deltakarar frå både aust og vest til skikkelege duellar i romjula. Rennet går i fristil og med distansar frå 1,25-15 km. Rennet er for 8 år og eldre. Puddingklassane for kvinner og menn brukar å vere populære for dei som er over sitt toppnivå. 

Vel møtt!


Til påmelding Ribberennet 2018
Skisesongen er i gang på Liatoppen (3.11.18)

Postet av Liatoppen Skisenter den 2. Nov 2018

Dei siste dagane har det kome såpass med snø i området slik at dei ivrigaste allereie har prøvd skiføret. 4 km er tråkka med scooter. I rulleskiløypa (1 km) er det gode forhold. Dei lengre rundane har noko kvist og er litt ujamne, men det blir sett spor i dag. Viktig å bruke ski ein ikkje er redd for.Rulleskiløypa offisielt opna

Postet av Liatoppen Skisenter den 15. Jun 2018

Foto: Erlend Hagen

Måndag 4. juni var det offisiell opning av den nye rulleskiløypa på Liatoppen. Nærare 100 personer hadde møtt opp for å være med på opninga. Styreleiar for skisenteret, Svein Furuhaug, ønskte velkomen og orienterte dei frammøtte om prosjektet.

Ordfører Solveig Vestenfor klypte snora for rulleskiløypa og ønskte Liatoppen Skisenter og eierlaga lykke til med ei trafikksikker treningsløype for alle som vil gå på rulleski og slapp med det ivrige utøvarar og mosjonistar ut i løypa.  

Løypa har kosta litt over kr 2,8 mill. å bygge noko som er under kostnadsoverslaget. Liatoppen skisenter er svært takknemleg for at Sparebankstiftelsen Hallingdal, Ål kommune, tippemidlar og Skiskytterforbundet/Skiforbundet har vore med å finansiere løypa.

Kåre Hagen har vore skisenteret sin mann under bygginga. Skisenteret er med rulleskiløypa blitt eit meir komplett anlegg for både sommar- og vinterbruk.


Svein Furuhaug ønskte velkomen og orienterte om prosjektet.

Ordførar Solveig Vestenfor sto for den offisielle opninga.

Ordførar og prosjektleiar omkransa av representant frå SpareBank 1 Hallingdal Valdres (Espen Karlsen) og entreprenør Oddvar Øygard AS (Ole Bjørn Øygard)

Så var det klart for prøving.
Levert av IdrettenOnline