Løypekartet på skisporet.no fungerer ikkje med nettlesaren Internet Explorer

Postet av Liatoppen Skisenter den 21. Nov 2019

Mange har erfart den siste tida at kartet på skisporet.no ikkje fungerer. Dette ser ut til å gjelde nettlesaren Internet Explorer. Dersom ein nyttar andre nettlesarar, t.d. Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox fungerer kartet som normalt. 


0 Kommentar

Løypekøyrarane er på Facebook

Postet av Liatoppen Skisenter den 21. Nov 2019

Nytt av året er at løypekøyrarane har oppretta si eiga facebook-gruppe der det blir lagt ut oppdateringar om løypeprepareringa på Liatoppen og Votnadalsåsen. Informasjonen her kan vere eit supplement til kartet på skisporet.no. Lenke til gruppa finn du her:
0 Kommentar

Snøen er på plass - skisesongen i gang på Liatoppen (21.11.19)

Postet av Liatoppen Skisenter den 21. Nov 2019

I byrjinga av veka kom det mykje snø i Hallingdal og løypekøyrarane er i full gang med å preparere skiløypene. Så langt er lysløypa på Liatoppen klar, medan løypene innover åsen blir preparert laurdag 23. november.0 Kommentar

Skisesongen er i gang på Liatoppen

Postet av Liatoppen Skisenter den 13. Nov 2019


Det har vore kuldegrader i lengre tid, men "villsnøen" har ikkje kome i store mengder i området enno. Pr. i dag (13. november) er rulleskiløypa tråkka med snøscooter og eigna til fristil, men hugs å bruke ski du ikkje er redd for.


0 Kommentar

Webkamera er midlertidig ute av drift

Postet av Liatoppen Skisenter den 13. Nov 2019

Me har ei tid hatt problem med at webkamera berre sender bilete i svart/kvit og ikkje i farger. Dette er det jobba med, men ikkje løyst enno. I samband med feilsøking har me fått problem med opplasting av bileta til vår nettside slik at desse ikkje blir oppdatert. 

Skisesongen er litt i gang på Liatoppen. Rulleskiløypa (1,0 km) er pr. i dag (13. november) preparert med snøscooter og kan brukast til fristil.


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline