Bendit Bjerke Skiskytterfestival

Postet av Ål Skiskytterlag den 15. Mar 2015I helga arrangerte Bjerke IL Bendit Skiskytterfestival på Nordåsen Skistadion i Maura. Det ble gått Sprint på lørdag og fellesstart på søndag. Fra Ål Skiskytterlag deltok 5 utøvere.

Tonje Tveito (J11) gikk til topps på Sprinten og ble nummer 2 på fellesstart. GRATULERER

Mari Lindmo Kvanneberg (J15) fulgte opp den gode innsatsen fra HL og kom på pallen med 3 plass begge dager. GRATULERER. Vi nevner også at Maris gode plasseringer på HL resulterte i uttak til Youngstar Statkrafts sentrale samlinger for 2015. 15 utvalgte jenter (15 år) fra hele landet får mulighet til være med på 3 samlinger i regi av Norges Skiskytterforbund.

Tuva E Sørbøen (J16) fikk til 2 jevne løp. 7 treff begge dager og plasserings midt på tabellen

Halvor Skrindo (G16) fikk 6 treff og 17 plass begge dager

Stina Brattegard (K17) med 7 treff og 5 plass på Sprinten. På fellesstarten startet Stina med fremragende skyting og ledet inn til 4 skyting. Da fikk hun 3 bom og havnet på 4 plass.

Vilde Hagen Friis gikk Skrautvålsprinten på lørdag. Her fortsatt Vilde den gode skyteformen, og 9 treff resulterte i 3 plass. GRATULERERMari i fint driv på fellestarten hvor hun gikk inn til en 3 plass


Tuva jakter en bedre plassering på fellesstarten
Stina viste fremragende skyting på fellestarten og ledet inn til 4 skyting. Her ble det 3 bom og hun endte på en 4 plass


JR NM ALTA

Postet av Ål Skiskytterlag den 9. Mar 2015
Ål skiskyttarlag stilte med 5 utøverar på JR NM i Alta.

Håkon Sørbøen Larsen, Gaute Hagen Hallingstad, Olav Skråmestø, Mari Bøygard og Stina Brattegard.

Nm-helga var prega av mykje vind og vanskelege skyteforhold, spesielt på fredag. Likevel var det fleire gode plasseringar denne helga. Håkon vart nr 17 på fredag og 23 på laurdag og toppa helga med stafettgull på sundag GRATULERER.

Stina vart nr 14 på fredag 12 på laurdag på stafetten kom laget inn som nr 18.

Mari vart nr 25 på fredag og nr 28 på laurdag på stafetten vart laget hennar nr.24

Olav starta helga med god skyting, heile 16 treff under vanskelege forhold på fredag. Han gjekk inn til ein 44 plass. På laurdag vert han nr 56. Gaute vart nr 56 på fredag og nr 58 på laurdag


Sp1 Cup på Liatoppen

Postet av Ål Skiskytterlag den 15. Des 2014Palljenter. Tonje, Andrea og Gunhild


Årets andre Sp1 Cup ble arrangert på Liatoppen i helga. Utøvere fra Ål Skiskytterlag fulgte opp den gode innsatsen fra sesongåpningen på Geilo. Totalt 38 utøvere var i aksjon og klubben tok i alt 18 pallplasseringer på 2 renndager. Det ble gått Normal på lørdag og Sprint på søndag.

Narve K. Veslegard (G11) kopierte nesten gullløpene fra Geilo med 2 plass på lørdag og 1 plass på søndag. Dobbelt gull denne gangen gikk til Gaute Arnegard (G13). GRATULERER til guttene for flott innsats.

Vi har også noen gulljenter i klassen 11 år, og det ble ren pallbekledning til Ål Skiskytterlag begge dager med de samme jenten. Tonje Tveito (nr 1 og nr 2), Andra Hallingstad (nr 3 og nr 1) og Gunhild Oleivsgard (nr 2 og nr 3). GRATULERER til disse unge og flotte jentene.

Gull ble det også til Sigrid H. Grønnerød (J13) på Normal og til Vilde H.Friis (J16) på Sprinten med 10 treff. GRATULERER

Ida M. Lappegard (J12) fikk også til gode løp med 2 plass begge dager. Også gode plasseringer i denne klassen på Normal til Mari M.Lappegard (nr4) og Hedda Torsgard (nr5)

På Normaldistansen fikk Mari L. Kvanneberg (J15) 3 plass og Vilde K. Veslegard (J14) en fin 4 plass.

Det ble også gode løp på våre eldste mannlige utøvere. 1 plass til Håkon S. Larsen (Senior) på lørdag og på søndag ble det i M19 år 1 plass til Gaute H.Hallingstad og 2 plass til Olav Skråmestø.

Nullerklubben. 4 utøvere klarte 10 treff denne helga. Mayliss Sørbøen (Nyb)på lørdag og Øyvind Hellevik (Nyb), Vilde Hagen Friis (J16) og Andrea Hallingstad (J11) på søndag.

Her er noen utvalgte bilder av glade og fornøyde utøvere


Gaute. Gull på Normal og på SprintenVilde gikk til topps på Sprinten med 10 treff


Tilrettelegging av standplass og litt info

Postet av Ål Skiskytterlag den 18. Nov 2014Her kjem TILRETTELEGGINGSLISTA fram til Jul, ta godt vare på den og huks dagane de har.

3. desember blir det sikkerhetskurs på Ål Vidregående kl. 19.00. Etterpå vil dei som var på trenerkurs videreformidle kunnskap til trenere og foreldre.

Samlinga på Liatoppen første helga i Januar kjem i ferien, styret såg på dette som vanskeleg. Me satser på ei skikkeleg avslutningshelg til våren.

Klubbmesterskapet blir 10. Mars.

SpareBank1Cup blir 21 og 22 mars på Liatoppen i sammen med Drammen/Strong og Bødalen (vart utsett ei veke pga. kolisjoner med andre renn)

Liatoppsprinten kjem helga etter påske. Her blir det mykje jobbing sett av tid, me tek SpareBank1Cup som test til Liatoppsprinten.RULLESKIREGLER

Postet av Ål Skiskytterlag den 18. Nov 2014Kanskje litt seint å komme med denne påminnelsen, når snøen begynner å titte frem.

Som en god Ta Vare klubb så må alle lese dette

RULLESKIREGLER