Sparebank 1 Cup på Simostranda

Postet av Ål Skiskytterlag den 18. Des 2017

God stemning under felles middag lørdag kveld

Ål Skiskytterlag stilte med 26 utøvere på årets andre Sparebank1 Cup på Simostranda. På programmet sto Normaldistanse på lørdag. Sprinten på søndag ble avlyst grunnet kulde. Det ble 7 pallplasseringer på klubbens utøvere, hvorav 4 klassevinnere.

Det ble 1 plass til Guro (J12), Gunhild (J14), Marie (J15) og Mari (K18). 2 plass til Tord (G13) og Gro (J15). Tredjeplass til Ane (J12). Gratulere til alle som klarte pallplassering på Simostranda:

Flere utøvere fikk til gode løp og kom høyt oppe på resultatlista:
4 plass til Eivind (G12), Andrea (J14), Ida (J15), Sigrid (J16) og Stina (K20.Senior)
5 plass til Narve (G14) i en stor gutteklasse med over 30 deltakere
6 plass til Elin (J12) og Even (G11)

Komplette resultatlister finner dere her

Sterk innsats fra J 15 år. 1 plass til Marie, 2 plass til Gro og 4 plass til Ida

1 plass til Gunhild (J14) og Mari (K18)
Tord (G13) fikk god sekundering inn til 2 plass. Narve (G14)med bra løp og 5 plass
Eivind (G12) og Andrea (J14) fikk til gode løp på Simostranda og 4 plass i sine klasser
Guri og Olivia (J13) hadde fint driv i løypene på Simostranda

Kortstokken er alltid med når Ål Skiskytterlag reiser på rennhelg
Sesongåpning av Sp1 Cup på Geilo

Postet av Ål Skiskytterlag den 27. Nov 2017

Jenter fra Ål Skiskytterlag er klar for sesongåpning på Geilo


Endelig ble det sesongåpning og skiskyttertreff ! I helge deltok 31 spente og forventningsfulle utøvere fra Ål Skiskytterlag i Sparebank 1 Cup på Geilo. På programmet sto Sprint på lørdag og Fellesstart på søndag. Årets første renn er alltid preget av høyt spenningsnivå for utøvere og støtteapparat. Her skal form og skyteferdigheter testes og måles mot konkurrenter. 

Alle utøverne fra klubben gjorde en god innsats og det ble mange gode prestasjoner. Tre utøvere fra klubben klarte pallplassering i løpet av helga:

Gro (J15) fikk til en god start på sesongen med 3 plass begge dager. Første års junior og søster Mari (K17) fikk 3 plass på Sprinten og gjorde også en god fellesstart med en 6 plass tross mange bom. Det ble også 3 plass på Fellesstarten til Ane (J12) og på Sprinten ble hun nummer 4. Gratulerer til jentene med gode prestasjoner.

To av nybegynnerne klarte 10 treff på søndag og det var Brede Roløkken Tretterud og Mia Jorde.

Sigrid (J16) hadde god fart i sporet og fikk til gode plasseringer begge dager med 6 og 7 plass. Marie (J15) gjorde en god Sprint med en 5 plass. Narve (G14) ble nummer 7 på Fellesstarten og Tord (G13) ble nr 6 på Sprinten. Eivind (G12) ble nr 6 begge dager.

I J14 år ble det flere gode prestasjoner. Gunhild med en 6 plass på Sprint og Tonje med en flott 4 plass på Fellesstarten. Tuva i samme klasse ble nr 7 på begge rennene. Guro i J12 fikk til gode løp med 5 plass begge dager.

Flere av klubbens juniorer gikk også renn på Geilo i helga. Vilde (K18) fikk til en god Sprint med 10 treff og 4 plass. På Fellesstarten ble det 4 plass til Mari (K18) med skyteresultat (1-0-3-1). 

Vi ønsker alle utøverne lykke til videre med sesongen. Her en noen stemningsbilder fra Geilo:

Ålingsjenter på rekke og rad på fellesstart i J15 år

 

God stemning blant 14 års jentene
Ane på pallen i Jenter 12 år, sammen med Guro, Elin og Kristin

Eivind (G12) og Sigrid (J16) fikk til gode løp begge dager på GeiloJuniorNM Rulleskiskyting

Postet av Ål Skiskytterlag den 25. Sep 2017

Junior NM i rulleskiskyting ble arrangert i Sirdal på Feed Skiarena. Ål Skiskytterlag stilte med 3 juniorløpere på lørdagens Sprint og Fellesstarten på søndag. 

Halvor (M19) fikk til to gode løp i Sirdal og viste god skyting. På Sprinten ble det 10 treff og en flott 5 plass og på Fellesstarten ble det 9 plass (1-0-2-2).

Stina (K20-21) ble nr 12 (2+2) på Sprinten og nr 13 (1-2-2-3) på Fellesstarten.

Tuva (K19) ble nr 14 (0-3) på Sprinten og nr 12 (1-2-2-1) på Fellesstarten.

Vi ønsker juniorene lykke til videre med trening og foreberedelser til sesongstart.


LM Øst Rulleskiskytterfestival i Karidalen Skisenter

Postet av Ål Skiskytterlag den 10. Sep 2017

Sølvmedalje til Mari (K18-19) på fellesstarten i LM Øst.


Ål Skiskytterlag stilte med to juniorjenter under LM Øst Rulleskifestival, som Østre Toten Skiskytterlag arrangerte i Karidalen Skisenter. Mari gikk Sprint på lørdag og fellesstart på søndag. Stina (K20-21) gikk kun fellesstart på søndag.

På lørdagens Sprint ble det litt for mange bom på liggende for Mari og hun gikk inn til en 9 plass med skyteresultat (4-1). Dagen etter var det Fellesstart og der ble det sølvmedalje til Mari (2-2-1-2). Vi Gratulerer.

Stina lå lenge langt fremme i klassen K20-21 på Fellesstarten og hun lå godt an til medalje før siste skyting. På siste skyting ble det litt for mange bom på Stina og hun gikk inn til en 4 plass (1-0-1-4).

God innsats av begge jentene og vi ønsker lykke til videre med sesongen.

Mari og Stina hadde god driv i løypene i Karidalen og fikk til gode løp på søndagens LM Øst Fellesstart.BLINKfestivalen 2017

Postet av Ål Skiskytterlag den 31. Jul 2017

Stina (K20-21) og Mari (K18) deltok på årets BLINKfestival i Sandnes. På torsdag gikk de Lysebotn Opp og på fredag gikk de kvalifiseringsrenn til skiskytterfinaler på lørdag.

Jentene gjorde gode løp under lørdagens finaler. Begge havnet i spurtdueller og tapte knepent med noen tiendedeler. Stina gikk inn til en fin 4 plass med 7 treff (1-2) og Mari kom på en flott 3 plass med 7 treff (2-1). Flott innsats av juniorene som fikk testet sommerformen i stemningsfulle dager i Sandnes sentrum. Vi ønsker jentene lykke til videre med sommertrening og forberedelser til kommende sesong.

Mari (K18) kom på pallen i finalerennet under BLINK festivalen i Sandes med en flott 3 plass.  Her sammen med vinner Martine Sogn-Larsen (Try) og 2 plass Benedicte Stien Schreiner (Skonseng).

Stina (K20-21) i fint driv under finalerennet i Sandnes sentrumSamling på Voss 8-10 september

Postet av Ål Skiskytterlag den 22. Mai 2017

Den årlege samlinga for Ål SSl blir i år på Voss 8-10 september for utøverar og foreldre. Her er det hus på stadion der dei fleste får plass. Og flott rulleskiløype rett utanfor døra.

Meir informasjon og påmeldingsfrist blir sendt ut på e-post
Liatoppen Skiskytterfestival

Postet av Ål Skiskytterlag den 4. Apr 2017

StafettGull til jentene fra ÅL SSL i klasse 13-16 år. Gro, Ida og Mari

Årets sesong ble avsluttet på hjemmebane med Liatoppen Skiskytterfestival. Klubben stilte med en stor delegasjon med i alt 36 utøvere, hvorav 12 i nybegynnerklassen. Det ble et flott arrangement og mange av klubbens utøvere umerket seg med gode prestasjoner.

På fredag ble det gått stafett og det ble seier til jentene i klasse 13-16 år. Vi Gratulerer Gro, Ida og Mari med strålende etapper. Larsen- statuetten har igjen kommet tilbake til klubben. Vi Gratulerer også stafettlaget til guttene i klasse 11-12 år. Det ble 3 plass til Tord, Torjus og Eivind. Familien Torsteinsrud hadde en god fredag på Liatoppen med alle 3 på pallen.

På lørdag ble det gått Sprint for klasse 13 år og eldre og på søndag Fellesstart. Vi Gratulerer Gunhild (J13) med seier på Sprinten og 3 plass på Fellesstarten. Ida (J14) hadde også gode dager på Liatoppen med pallplasseringer alle dager. I tillegg til stafettgull på fredag, så ble det 2 plass på lørdag og 3 plass på søndagens Fellesstart. Gratulere !

Vi Gratulerer også Narve (G13) som gjorde en god fellesstart med 3 plass. Narve hadde også en fin plassering på sprinten med en 8 plass.

Mange hadde gode plasseringer i løpet av helga, og følgende klarte topp 10:

Tord (G12) med 9 plass på sprint og Eivind (G11) med en 5 plass

Elin (J11) med 9 plass (sprint) og 5 plass (fellesstart) og Guro med en 8 plass

I J14 Marie med 6 plass på sprint og Gro med 8 plass på fellesstart

I J13 år Tuva med 7 plass på sprint og Andrea med en flott 5 plass på fellesstart

I J16 år Vilde med 9 plass sprint. Mari hadde også 2 gode individuelle renn i tillegg til stafettgull. 10 plass på lørdagens sprint og 5 plass på fellesstart.

I J15 år hadde Sigrid et strålende løp på fellesstarten med en 10 plass

I nybegynnerklassene var det mange gode prestasjoner. Disse klarte feilfri skyting begge dager: Åmund Arnegard, Marte Aarsnes Brattegard og Mari Sandelien. Mange klarte 10 treff en av dagene: Øyvind Hellevik, Marlene Marken Tronrud, Mia Jorde, Angelika Lappegard, Ingunn Thoen og Jori Bergstrøm Vestli. Gratulere til alle utøverne med strålende innsats.

Det ble seier til Gunhild på Sprinten og 3 plass på Fellesstart.

Det var stor stemning i Hallingdal feriepark når Tord, Torjus og Eivind fikk medalje for sin 3 plass på stafetten

Jentene slappet av og koste seg i Grindasstugu

Nybegynnerne fikk besøk av Tarjei BøFinalerenn JuniorCup Mo i Rana

Postet av Ål Skiskytterlag den 26. Mar 2017

Mari (K17) fikk full klaff på finalerennet i Norgescupen for juniorer. Med skyteresultat 0-1-1-1 avsluttet hun sesongen med seier på lørdagens fellesstart. Vi GRATULERER. I Cup-sammendraget ble Mari nr 8.

Halvor(M18) fikk litt for mange bom på finalerennet (2-1-3-1) og ble nr 24. Samme plassering fikk han også i Norgescupen.

Stina (K19) gikk finalerenn på søndag og ble nr 10 med skyteresultat 0-2-1-4. Stina lå lenge langt fremme, men det ble for mange bom på siste stående. Stina ble nr 8 i Norgescupen. Stina fikk til et bra løp på fredagens NM Sprint for seniorer, hvor hun ble nr 42 (1-0) av totalt 81 startende.

Dette var sesongens siste renn for juniorene, og vi håper og tror at sesongen har gitt mersmak til å satse videre.

Stina og Mari koser seg på stadion. Halvor i farta

Mari fikk stå øverst på pallen på sesongens siste finalerenn i Norgescupen for K17 årSp 1 Cup og KM Sprint og Fellesstart på Liatoppen

Postet av Ål Skiskytterlag den 22. Mar 2017


Ål Skiskytterlag, Bødalen IL og Drammen Strong arrangerte KM Sprint og KM Fellesstart på Liatoppen i helga. Rennene var også avslutning av Sparebank 1 Cup. Ål SSL stilte med 40 utøvere og tok hjem 28 KM medaler. 9 Gull, 11 Sølv og 8 Bronsje. En fantastisk prestasjon.

Klubben stilte med i alt 10 utøvere i nybegynnerklassen, og her var det meget gode skyteresultater fra alle utøverne. Mia Jorde og Amund Arnegard klarte 10 treff begge dager, mens Angelika Lappegard, Louise Marken Tronrud, Andreas Hellevik og Maren Marken Tronrud klarte 10 treff en av dagene.

I 11 års klassen stilte Guro, Elin og Ane til start og de fikk alle gode plasseringer. Guro med 1 plass på Sprinten, og det ble KM medaler til Elin (3 plass) og Ane (2 plass) på fellesstarten. Jentene hadde også gode plasseringer i Cupsammendraget, med Guro som vinner og Elin og Ane på 3 og 4 plass. Eivind i samme årsklasse fikk KM Bronsje på Sprinten og ble nr 5 i Cupsammendraget.

Guri er eneste jente fra klubben i 12 årsklassen og fikk 6 plass begge dager. Tord fikk KM Gull på Sprinten og ble nr 2 i Cupen. Torjus fikk 3 plass på fellesstarten og nr 6 i Cupen.

Klubbens jenter i 13 og 14 årsklassene har dominert stort gjennom hele sesongen, og det gjorde de også på Liatoppen. Gunhild og Andrea fikk KM medaljer begge dager. 1 og 2 plass til Gunhild og 3 plass til Andrea begge dager. Også gode plasseringer på Tuva (4 og 5 plass) og Tonje (5 og 6 plass). I cupsammendraget ble Tonje nr 1 og Gunhild nr 2 og Tuva og Andrea på 4 og 5 plass. Narve hadde 2 gode renn på Liatoppen og fikk KM Sølv på Sprinten og KM Gull på fellesstarten. Narve ble nr 3 i Sp1 Cup sammenlagt.

I J14 var det Marie som klarte KM medalje begge dager med 3 plass på Sprinten og 2 plass på fellesstarten. Søster Ida gikk kun Sprinten og fikk KM Sølv. Hedda og Gro på 6 og 7 plass begge dager. Ida ble nr 2 i sammendraget, og 4,5 og 6 plass til Hedda, Marie og Gro.

Sigrid (J15) fikk KM Bronsje på lørdag og en 4 plass på fellesstarten. Ble nr 2 i Cupen. Av guttene i samme årsklasse var det Gaute som fikk til 2 gode løp på Liatoppen. Det ble KM sølv til Gaute på Sprinten og en flott 5 plass på fellesstarten. Gaute ble nr 7 i Cup sammendraget. Peder ble nr 10 og nr 7 på fellesstarten (nr 9 i cupen), og Eskil nr 13 og nr 12 (nr 15 i Cupen). Kristian gikk kun fellesstarten på søndag. Han hadde litt for mange bom til å hevde seg på resultatlisten.

I J16 år ble det KM Sølv begge dager til Vilde. Mari i samme årsklasse gikk Youngstar i Holmenkollen på lørdag og hun fikk til et bra løp med en flott 10 plass. I cupen ble det 3 plass til Mari og 5 plass til Vilde.

Våre eldste utøvere i junior og seniorklassene tok også hjem mange KM medaljer.

KM Gull til Vilde begge dager og Halvor på Sprint. Aslak og Mari Bøygard gjorde et lite comback på Liatoppen og de ble begge belønnet med KM medaljer.

KM Sølv til Mari (K17), Tuva (K18) og Stina (K19)

Sesongen nærmer seg nå slutten. Juniorene Mari (K17), Stina (K18) og Halvor (M18) skal gå finalerenn (lørdag) i Norgescupen i Mo i Rana til helga. Mari og Stina skal også gå NM Sprint for Senior (fredag) og måle seg mot de aller beste. Så avsluttes sesongen med Liatoppen Skiskytterfestival om 14 dager og det blir gøy !Klar for fellestart Jenter 11 år

Tuva og Vilde henger bra med på fellesstarten for Kvinner

Mari og Vilde i skytefokus før de skyter ned blinkene

Ane (11 år) og Mari i fint driv i løypene på Liatoppen

Tord med KM Gull på Sprinten. Sigrid ble nr 2 i Cupsammendraget

Tuva, Tonje, Mari og Vilde koste seg på Litappen

Gutta var samlet til prat i premieområdet

Søstrene Lappegard. Begge fikk KM Sølv på Liatoppen

Juniorene var i god stemning og hadde en avslappet restitusjonsøkt
JuniorCup og NM fellesstart på Os Hummelfjell TOS Arena

Postet av Ål Skiskytterlag den 13. Mar 2017

Juniorene gikk Norgescup og NM fellestart på Os Hummelfjell TOS Arena. Fra klubben deltok 5 juniorløpere. På programmet var det Sprint på fredag og NM junior fellesstart på lørdag. På søndag var det NM mix stafett. Slik gikk det med utøverne:

Første års junior Mari ble nr 19 på Sprinten (3-1). Hun revansjerte seg kraftig på NM fellesstart med en strålende 6 plass (1-1-1-1). Mari er nr 10 i Norgescupen og er kvalifisert til finalerennet i Mo i Rana om 14 dager

I K18 ble Vilde nr 21 (Sprint 0-3) og nr 18 (NM fellesstart 1-1-2-1). Tuva kom litt lenger ned på listene med 43 plass (1-3) og 41 plass (1-1-1-3). Halvor i samme årsklasse fikk til et godt løp på Sprinten med en 18 plass (0-1). På fellesstarten ble det litt for mange bom på Halvor til å hevde seg på resultatlisten. Halvor er nr 23 i cupsammendraget og skal gå finalerennet.

Stina (K19) fikk til 2 gode og jevne løp på Os. 10 plass på Sprinten (2-1) og en flott 8 plass på fellesstarten (0-0-2-2). Stina har hatt en god sesong og ligger nr 7 i Norgescupen og er også kvalifisert til finalerennet.

På søndagens NM Mix stafett var det 3 klasser, 17-18, 17-21 og 17-Senior. Buskerud stilte med 5 lag i alle klassene, og juniorene var representert i ulike klasser og lag fra Buskerud. Klubbens utøvere klarte seg bra på sine etapper og ingen måtte ut i stafferunden. Ingen av stafettlagene til klubbens utøvere hevdet seg langt oppe på resultatlistene. Beste plassering for klubbens utøvere var laget til Stina, som var Buskeruds lag 3 i klasse 17-21 år og som gikk inn til en fin 9 plass.

Det var flotte forhold på Hummelfjell stadion og vi legger ved noen stemningsbilder fra arrangementet:

Hummelfjell TOS Arena. Støtteapparatet koste seg på standplass

Mari, Vilde, Tuva, Stina og Halvor i aktivitet i løypene på Hummelfjell stadion

God stemning i hytta

Litt puslespill når tennåla rykerBendit Bjerke

Postet av Ål Skiskytterlag den 6. Mar 2017

Tonje og Hedda var med på Bendit Bjerke i helga

Bjerke IL arrangerte Benidt Skiskytterfestival på Nordåsen stadion og 7 utøvere fra Ål Skiskytterlag stilte til start.

Vi Gratulerer Hedda (J14 år) med 3 plass på lørdagens Sprint med 9 treff.

I jenter 13 år stilte klubben med 3 jenter som gikk begge rennene på Nordåsen, Sprint på lørdag og Fellesstart på søndag. Tonje fikk 7 og 9 plass, Andrea 10 og 12 plass og Gunhild ble nr 16 begge dager.

I juniorklassene var det Vilde (K18) som fikk til en meget bra Sprint med 2 plass og 9 treff. Tuva og Halvor i samme årsklasse ble begge nr 8. Juniorene gikk ikke fellesstart på søndag.

På søndagens fellesstart stilte Ane og Kristin opp i jenter 11 år. Ane ble nr 8 og Kristin ble nr 10.

Neste helg er det norgescup nr 4 for juniorene på Os og Hummelfjell stadion. Foruten Sprint på fredag skal det gås juniorNM fellesstart og NM Mix-stafett.

3 plass til Hedda på Sprinten. Ane og Kristin hadde fint driv i sporet på Nordåsen Stadion.


HL i Meråker - StafettGull til Mari og Vilde

Postet av Ål Skiskytterlag den 26. Feb 2017

Det ble StafettGull til Mari og Vilde på siste HL dag i Meråker. Jentene var tatt ut til Buskerud sitt 2 lag (J16 år) og det ble full klaff på stafetten for jentene. Mari gikk 1 etappe og Vilde siste etappen. Emma Aasen Strømsnes fra Lier gikk 2 etappen. Vi GRATULERER med HL StafettGull.

Hovedlandsrennet (HL) i skiskyting er som et norgesmesterskap for årsklassene 15 og 16 år. Fra Ål Skiskytterlag deltok 6 utøvere. I tillegg til jentene deltok Peder, Gaute og Eskil i G15 og Ole i G16 år.

Mari (J16) gjennomførte også et meget bra renn på lørdagens Normal med en flott 5 plass og 8 treff. På Sprinten ble Mari nr 26 (3-3). Vilde hadde litt flere bom og ble nr 25 (Normal) og nr 19 (Sprint).

Blant guttene var det Peder som fikk til 2 gode løp. En sterk 23 plass med 9 treff i en stor gutteklasse med over 90 deltakere på lørdagens Normal er en meget bra prestasjon. På Sprinten ble Peder nr 40. De andre gutta fikk følgende plasseringer:

Normal: Gaute (67), Eskil (92) og Ole (64)

Sprint: Gaute (48), Eskil (94) og Ole (95)

Stafett 15 år: Peder 9 pl.(Busk2), Gaute 15 pl.(Busk3) og Eskil 7 plass (Mix Busk)

Stafett16 år: Ole 22 pl.(Busk3)

Her er noen stemningsbilder fra HL i Meråker

Gutta fra Ål Skiskytterlag klare for HL renn

Mette på innskyting for Ole. Støtteappparat med stav og sekunderingspost

Smøreteam i aksjon. Ole i farta

Mari og Vilde i fint driv på HLGod innsats i Sp1 Cup på Simostranda

Postet av Ål Skiskytterlag den 23. Feb 2017

Klubben var godt representert på Sparebank 1 Cup på Simostranda i helga. 20 spreke utøvere stilte til start og det ble mange gode plasseringer.

I J11 hadde Guro to gode løp, med 2 plass (Normal) og 1 plass (Sprint). I samme årsklasse kom Ane på pallen på lørdag med en flott 3 plass.

Guri (J12) fullførte begge renn, men hadde litt for mange bom denne helga

Eivind (G11) fikk til to gode jevne løp med 5 plass begge dager

I G12 ble det 2 plass på Tord på søndagens Sprint. I samme klasse ble det en flott 4 plass på Torjus på lørdagens Normal.

Alle jentene i årsklasse 13 år utmerket seg med gode løp. Tonje med 1 plass og 4 plass og Gunhild kom på pallen begge dager med 3 plass (Normal) og 1 plass (Sprint). Andrea fikk 5 plass begge dager og Tuva gikk inn til 6 og 7 plass.

Også gode prestasjoner i jenter 14 år. Hedda gikk til topps begge dager. GRATULERER. Søstrene Lappegard gikk kun på lørdag og fikk gode plasseringer med 3 plass til Marie og 4 plass til Ida

Narve (G13) fikk til to gode løp på Simostanda. 3 plass på Sprint og 6 plass på Normal

Ole (G16) gikk kun på søndag og det ble 3 plass med 8 treff.

Hedda og Gunhild på pallen begge dager på Simostranda. Gratulerer

God innsats av J 14 år. Hedda og Tonje fikk begge 1 plass. Hedda begge dager

Guro og Ane på pallen i jenter 11 år

Guro, Guri, Elin og Ane i fint driv på SimostrandaNC junior i regnvær på Steinkjer

Postet av Ål Skiskytterlag den 22. Feb 2017

Det ble regntunge dager og krevende forhold for utøvere og støtteapparat på juniorcup i Steinkjer. Værgudene var ikke på lag med arrangementet og til slutt ble det så ille at jentenes Normaldistanse på søndag ble avlyst. Regnværet la likevel ingen demper på humøret til utøvere og støtteapparat fra Ål Skiskytterlag. Slik gikk det med klubbens juniorløpere

Stina (K19) fikk til en god plassering på lørdagens Sprint og ble nr 8 tross 3 bom på stående. Stina ligger nr 6 i sammendraget etter 5 fullført NC renn.

Mari (K17) hadde også 3 bom på stående og gikk inn til en flott 9 plass. Mari ligger nr 10 i NC sammendraget.

I K18 ble det 4 bom, både for Vilde (0-4) og Tuva (2-2). Det ble 21 plass til Vilde og 34 plass på Tuva.

Halvor (M18) fikk til 2 gode løp på Steinkjer. Han fikk også gått på søndagens Normal. På lørdagens Sprint ble det 18 plass på Halvor med 9 treff (1-0) og på søndag ble han nr 25 med 14 treff (3-2-1-0).

Her kommer noen stemningsbilder fra Steinkjer

Halvor i startblokka. Berit passa på ski til Halvor

Mari og Stina i fint driv opp bakken

Vilde og Tuva i fint driv på NC juniorcup i Steinkjer

Slik så det ut på stadion mandags morgen !LM Øst på Veldre Sag

Postet av Ål Skiskytterlag den 13. Feb 2017

Gode prestasjoner av Mari og Marie under Østlandsmesterskapet i helga.

Mjøsski arrangerte LM Øst på Veldre Sag i helga. Klubben stilte med 10 utøvere og tok hjem 3 sølvmedaljer under mesterskapet. Litt forkjølelse gjorde at noen utøvere måtte melde forfall. Det ble gått Normal på lørdag og sprint på søndag.

Mari (J16) og Marie (J14) hadde begge 2 gode løp under mesterskapet. De fikk begge sølvmedaljer. Mari sølv på Normal og en flott 5 plass på søndagens Sprint. Marie fikk sølv på Normal og hadde et bra løp på lørdagens Sprint med en fin 6 plass. Vi Gratulerer med flotte løp.

Vi Gratulerer også Narve som fikk sølvmedalje på Sprinten.

Gro (J14) gikk kun på lørdag og hadde et bra løp med 6 plass

I Jenter 13 var det kun Tuva som stilte til start. Hun fikk til et bra løp på søndagens Sprint med en fin 6 plass.

Sølv til Narve på Sprinten Delt 6 plass til Gro og Marie på Normal
Medaljefangst i Kvalfossprinten

Postet av Ål Skiskytterlag den 8. Feb 2017

Medaljefangst i Kollen. Gull til Ida, Gro, Narve og Sølv til Tonje.

Stormønstring i Kollen under helgas Kvalfossprinten for aldersklassene 13 til 16 år. Ål Skiskytterlag silte med 14 utøvere og var representert i de fleste klasser. Klubbens utøvere forskynte seg bra fra medaljebordet og vi GRATULERER:

Gro med 1 plass på søndagens Normal. Gro fikk også vandrepokal for beste sammenlagtseier i klassen jenter 14 år. På lørdagens Sprint ble Gro nummer 4. God helg for Gro i Kollen.

Ida i samme aldersklasse fikk 1 plass på lørdagens Sprint. Også god Normal med 10 plass.

Narve gikk til topps i en stor gutteklasse med feilfri skyting på søndagens Normal.

Tonje fikk 2 plass på søndagens Normal.

Det var også mange andre gode prestasjoner i Kollen. I J13 gjorde Andra 2 gode løp med en 12 plass (Sprint) og 14 plass (Normal). Gunhild fikk til en god sprint med en flott 4 plass

Hedda (J14) hadde også 2 gode jevne løp i Kollen med en 10 og 9 plass. Beste plassering på Marie var en 14 plass på lørdagens Sprint.

Sigrid (J15) gikk Sprint på lørdag. Ble litt for mange bom og kom på en 23 plass

Det ble litt for mange bom i Kollen på gutta (15 år) Eskil, Peder og Gaute til å hevde seg på resultatlistene

Det ble også litt for mange bom på jentene (16 år), men de hadde god fart i sporet og gikk inn til gode plasseringer. Mari fikk 15 og 14 plass og Vilde fikk en 23 plass på lørdag og gikk en god Normaldistanse på søndag med en flott 10 plass.

Vi er nå midt i konkurransesesongen med mange renn. Neste helg er det LM Øst, som arrangers av MjøsSki på Veldre Sag. Helga deretter er det NC for juniorene på Steinker og Sp1 Cup på Hønefoss for yngre aldersklasser. Vi ønsker utøverne lykke til videre med sesongen.


Gro 1 plass på Normal og sammenlagtseier Narve 1 plass på søndagens Normal

Seier til Ida på lørdgagens Sprint Tonje fikk 2 plass på søndagens Normal

Jentene fra Ål Skiskytterlag smilte i Kollen og gjorde en god laginnsats for klubben.
NM Junior Sprint og Normal

Postet av Ål Skiskytterlag den 27. Jan 2017

Me gratulerer Stina med kjempeflott sølvmedalje under NM sprinten i Holmenkollen på fredag. Med 9 treff og svært god fart i sporet var dette full klaff.

title

Vilde hadde også 9 treff, men var ikkje heilt fornøgd med farten i sporet. Men likevel vart det ein fin 14. plass.

Tuva var uheldig på andre skyting med skodde og endte opp med 6 treff.

Mari gikk inn til ein fin 15. plass i K17 med 5 treff.

Halvor hadde 5 treff, men hadde ein god dag i sporet som gjorde at fekk poeng i Norgescupen i M18.


Tjukk skodde i Kollen gjorde at det vart mange bom for mange......


Laurdag var det normalprogram.

Stina leverte også laurdag og fekk ein fin 6. plass med 16 treff i K19.

Vilde og Tuva hadde 15 treff. Det vart nesten Norgescup-poeng til Tuva og Vilde i K18.

Mari leverte eit godt løp og fekk ein 9.plass.

Halvor fekk litt meir Norgescup-poeng på laurdag med ein 21. plass.


Sølv til Stina på fredag med premieutdeling i Oslo RådhusNYBEGYNNERNE INNTOK SVENE

Postet av Ål Skiskytterlag den 16. Jan 2017


Ål Skiskytterlag stilte med hele 9 utøvere i nybegynnerklasse på helgas 3 runde i Sp1Cup på Svene. For mange av nybegynnerne var dette første deltakelse i konkurranserenn, og klubben kan være stolt av at vi har så mange modige og kjekke utøvere i de minste årsklassene. Nybegynnerne leverte god innsats og mange klarte feilfri skyting i løpet av helgas 2 konkurransedager.

Sammen med nybegynnerne var det i alt 36 utøvere som stilte opp på KM Normal og KM Stafett for årsklassene 11 år og eldre. Med like mange fra støtteapparatet var det en stor delegasjon som hadde en flott helg på Svene, med overnatting på Kongsberg.

På lørdagens Normal fikk klubben en Kretsmester i klassen J13 år. Det var Gunhild som gikk til topps med kun 1 bom. Vi Gratulerer !. I denne klassen har jentene fra Ål dominert stort, og det gjorde de også på Svene. Tuva fikk sølv og Tonje fikk bronsje.

I de øvrige klassene ble det flere KM medaler til utøverne fra Ål på lørdagens normal:

I J11 år ble det sølv til Elin og bronsje til Ane. Guro og Kristin kom på de neste plassene

Ida (J14) fikk sølvmedale. Også gode prestasjoner av Marie med 5 plass og Gro med 7 plass

Mari fik bronsjemedale i J16 år. Vilde kom på en flott 5 plass.

I juniorklassene ble det sølvmedalje til Mari (K17), Vilde (K18) og Stina (K19)

Det var også mange andre gode prestasjoner, og vi nenver 6 plass til Tord (G12), 7 plass til Narve (G13) og 7 plass til Peder i G15 år.


På søndagens stafett stilte klubben med 8 lag. God innsats av alle lagene og klubben tok hjem 2 KM stafettGull, 3 sølvmedaler og 2 bronsjemedalje:

GULL til J11-12 år (Guro, Ane og Elin) og juniorene (Stina, Tuva og Mari)

SØLV til G11-12 år (Tord, Eivind og Torjus), J11-12 år (Guri, Marlene og Kristin) og til 2 laget fra Ål i klassen J13-16 år (Marie, Gro og Ida)

Bronsje gikk til 1 laget i J13-16 (Mari, Tonje og Vilde)


Her kommer noen stemingbilder fra KM mesterskapet på Svene

Blide jenter på Svene 11 års klassen

Bare Ål på pallen i J 13 år Ida fikk KM sølv i J14 år

Trener Olav i prat med gutta 15 år - Gaute, Eskil og Peder

Mange jenter fra Ål Skiskytterlag på pallen i stafett J13-16 år

Ålingsjenter på pallen i stafett klasse Jenter 11-12 år

Det ble 2 plass i klassen gutter 11-12 år. Tord, Eivind og Torjus

Juniorene jublet for KM stafettGull, selv om de var eneste deltaker i kvinneklassen
Tilrettelegging Standplass 2017

Postet av Ål Skiskytterlag den 9. Jan 2017

Her kjem lista over tirettelegging av standplassVåren 2017.
Viktig at alle er klar over arbeidoppgåvene som høyrer til.

Tilrettelegging standplass våren 2017.docxNorgesCup på Liatoppen

Postet av Ål Skiskytterlag den 9. Jan 2017

God stemning i Bua før junior jentene skal ut å gå sitt første NC renn for sesongen


Juniorene gikk sitt første Norgescup renn på Liatoppen i helga. Ål Skiskytterlag har 5 aktive juniorer. I tillegg stilte Olav opp på lørdagens Sprint. Slik gikk det med utøverne:

Førsteårs junior Mari (K17) leverte 2 jevne gode løp. Det ble 8 plass begge dager, både på Sprinten (3-1) og på Fellesstarten (2-2-2-2). Tross litt for mange bom, hadde Mari god fart i sporet.

I K18 hadde Vilde sin beste dag på Sprinten med 16 plass (1-3), mens Tuva hadde sin beste dag på Fellesstarten med en 16 plass (1-0-1-2). Meget bra skyteresultat av Tuva på Fellesstarten.

Halvor (M18) gikk sitt beste NC renn noensinne på søndagens Fellesstart. Med stålende skyting (1-1-1-1) og god fart i sporet gikk han inn til en flott 11 plass i en stor gutteklasse med 73 deltakere.

Stina fikk til 2 gode løp på Liatoppen. 6 plass på Sprinten (1-3) og 10 plass på Fellesstarten (2-0-1-4).

Olav (M20-21) stilte sporty opp på lørdagens Sprint. Kun 1 bom på liggende, men det ble en "sprekk" på stående med 4 bom. Olav la opp som aktiv skiskytter i fjor, og merket nok en formsvikt i forhold til aktive år.

Arrangementet på Liatoppen ble vellykket og det ble en god start for juniorene. Neste NC renn blir junior NM i Holmenkollen om 3 uker. Vi ønsker juniorene lykke til videre med sesongen !


Mari hadde god fart i sporet og fikk 8 plass begge dager. Tidenes beste av Halvor med 11 plass på Fellesstarten