Ribberennet 28. desember 2022 m/resultatliste

Postet av Liatoppen Skisenter den 5. Des 2022

Torpo IL inviterer til det tradisjonsrike Ribberennet på Liatoppen i romjula. Rennet blir arrangert 28. desember med klassar frå og med 8 år og opp til senior, samt mosjonsklasse. Rennet går i fristil.

Resultatliste: Resultatliste Ribberennet 2022
Sparebankstiftelsen Hallingdal med 350.000 kroner til nye lysmaster på stadion og nytt lys i lysløypa

Postet av Liatoppen Skisenter den 28. Nov 2022

Lampene i lysløypa har vore i bruk sidan lysløypa vart bygd for over 30 år sidan. Desse har gjort ei god teneste i mange år, men teknologien har gått vidare og moderne lamper er meir energieffektive og gir samstundes eit mykje betre lys. På stadion har det vore ei utfordring å arrangere kveldsrenn då lystilhøva ikkje har vore dei beste. Dette er det no retta etter at Sparebankstiftelsen Hallingdal har gitt Liatoppen skisenter ei gåve på kr 350.000 til nye lysmaster på stadion og nytt lys i lysløypa.

Utstyret er no montert og vil gi både brukarar og arrangørar betre lys på kveldstid. Stor takk til Sparebankstiftelsen Hallingdal for gåva!Asko cup på Liatoppen 6.-8. januar 2023

Postet av Liatoppen Skisenter den 19. Nov 2022Ål skiskytterlag arrangerte Asko cup i skiskyting på Liatoppen første helga i januar. Dette var sesongens tredje renn i norgescupen for senior, det andre for junior og det første rennet for ungdomsklassane. På programmet sto sprint og fellesstartar. Dette var ei helg der skiskytternorge var samla på Liatoppen til spennande konkurranser og tette duellar. Ca 400 deltakarar stilte til start. 

Arrangementet hadde også eigen nettside: 

ASKO cup Liatoppen 2023


Resultatlister:

ASKO cup 7.1.23

ASKO cup 8.1.23
Sparebankstiftelsen Hallingdal gir støtte til løypekøyring på Votndalsåsen

Postet av Liatoppen Skisenter den 7. Apr 2022


Sparebankstiftelsen Hallingdal er den største eigaren av eigenkapitalbevis i SpareBank 1 Hallingdal Valdres. Stiftelsen gir årleg driftsstøtte til løypelag i Hallingdal og Valdres. Liatoppen skisenter er tildelt kr 21.300 for 2022. Dette tilskotet er eit viktig bidrag til løypekøyringa i området i tillegg til innbetaling frå hytteeigarar og brukarar av løypenettet i området.

Meir informasjon om SpareBankstiftelsen Hallingdal sitt arbeid og tildelingar er å finne på stiftelsen si nettside.

Liatoppen skisenter takkar for støtta!Sparebank 1 cup skiskyting 2022

Postet av Liatoppen Skisenter den 7. Feb 2022

Ål skiskyttarlag og Drammen Strong arrangerte SpareBank 1 Cup i skiskyting 19. og 20. mars på Liatoppen. På laurdagen var det avslutning av dei individuelle øvingane for sesongen med samanlagtpremiering. Sundagen var det KM i stafett for klassane 13 år og eldre. Helga var ei "oppvarming" for både løparar og arrangør til Liatoppen skiskytterfestival om to veker.


Resultatlister: 

Sprint laurdag 19.3.22                         Liveresultat
Normal sundag 20.3.22
Stafett sundag 20.3.22