Heider til Kåre Hagen og Svein Åsmund Tveito

Postet av Liatoppen Skisenter den 7. Jun 2018

Ole Einar Bjørndalen tildeles Norges Skiskytterforbunds hederstegn og æresmedlemskapSvein Åsmund Tveito til venstre og Kåre Hagen, nr. 3 frå venstre, fekk pris saman med mange kjente profilar innan skiskyting (Foto: Norges skiskytterforbund)

Eldsjelene til Liatoppen skisenter - Kåre Hagen og Svein Åsmund Tveito fekk heiderspris på årets skiskyttarting.

Avisa Hallingdølen skriv følgjande om prismottakarane:

Kåre Hagen (80) og Svein Åsmund Tveito (75) har vore eldsjeler, frontfigurar og dugnadsbasar under utbygginga på Liatoppen Skisenter gjennom ein mannsalder. Dei er Liatoppens svar på Knoll og Tott.

Hagen og Tveito har vore sentrale i det meste som har skjedd, både sportsleg og arenamessig, heilt frå Liatoppen var ein treningsarena, til ein topp moderne ski- og skiskyttararena.

Under middagen på skiskyttartinget laurdag 2. juni vart Knoll og Tott heidra for storinnsatsen og fekk skiskyttarforbundet sin standard. Det er ein heider som går til kretsar, klubbar og enkeltpersonar som har gjort ein framifrå innsats for å fremje sporten gjennom mange år. Dei var innstilt av Ål skiskyttarlag.

Også Ole Einar Bjørndalen vart heidra på skiskyttartinget. 44-åringen frå Simostranda som no har valt å avslutte den fantastiske karrieren, vart kåra som æresmedlem i skiskyttarforbundet.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.